Όσο η Aloe Colors μεγαλώνει, με τη δύναμη που παίρνει από εσάς, τους aloevers μας, τόσο μεγαλώνει και η ευθύνη της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Για εμάς, είναι πρώτα απ’ όλα χαρά να προσφέρουμε κάτι από τον εαυτό μας, βάζοντας πολλή αγάπη και στηρίζοντας τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η συμμετοχή μας σε δράσεις υποστήριξης ευαίσθητων κονωνικών ομάδων και προγραμμάτων προστασίας και ανάπτυξης του φυσικού περιβάλλοντος, μας δίνει δύναμη να πάμε παρακάτω, να χαράξουμε τον δρόμο μας για ένα πιο φωτεινό μέλλον και να είμαστε λίγο πιο περήφανοι για τον κόσμο που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.

email επικοινωνίας: aloecolorseke@gmail.com

HUMANITY GREECE

Το Humanity Greece είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Έχει δημιουργήσει το 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο της χώρας στο Μεταξουργείο, επιδιώκοντας έτσι, την άμεση παρέμβαση των εθελοντών σε κάθε έκτακτη ανάγκη που προκύπτει αλλά και την ολιστική στήριξη των πληγέντων από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Στόχος των εθελοντών είναι η διεύρυνση και ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού με τη συμμετοχή ολόκληρης της Κοινωνίας για τον άμεσο εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Οι εθελοντές του Humanity Greece, καθημερινά πασχίζουν για να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα είδη και αγαθά πρώτης ανάγκης, ώστε να παρέχουν ζωτικές υπηρεσίες, βασιζόμενοι στην απλόχερη στήριξη και καλοσύνη των πολιτών για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης πλήθος οικογενειών, παρέχονταςουσιαστική βοήθεια σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδας της χώρας.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ
Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024, η ομάδα μας συμμετείχε στην καμπάνια του Humanity Greece « A Kitchen For Good», με σκοπό το μαγείρεμα 150 μερίδων φρέσκου φαγητού και την διανομή τους στους άστεγους συνανθρώπους μας.
Με πολλή μεγάλη χαρά παρείχαμε τις απαραίτητες πρώτες ύλες για την δημιουργία των γευμάτων, τα οποία σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους εθελοντές του Humanity μαγειρέψαμε, μεριδοποιήσαμε και «γεμίσαμε» με όμορφες ευχές.
 
Από το εγώ στο εμείς και από το όνειρο στην πράξη!

ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Αντικαθιστά τον φόβο με την αυτοπεποίθηση, τη θλίψη με τη χαρά και το άγχος με την ελπίδα. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί… Ξαναβρίσκοντας την παιδικότητα και την αθωότητα που χάθηκαν βίαια λόγω της ασθένειας. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε σύντομα θα έχει εκπληρώσει 3.000 ευχές παιδιών, 173 εκ των οποίων εκπληρώθηκαν το 2022.

Project 23

Αυτά τα Χριστούγεννα, 23 ελληνικές εταιρείες και δημιουργοί εμπνεύστηκαν από το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και δημιούργησαν 23 ξεχωριστές προτάσεις δώρων με ένα και μόνο σκοπό: να προσφέρουν την ευκαιρία σε παιδιά που βρίσκονται σε προσωρινές ή χρόνιες θεραπείες να ονειρευτούν ξανά και να επιστρέψουν στην παιδικότητα τους!
Στην Aloe Colors είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουμε στο Project 23. Το αρωματικό χώρου και το body butter από τη χριστουγεννιάτικη σειρά μας Ho Ho Ho, φοράνε το αστ3ρι και γίνονται αρωγοί στο έργο του ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. Από τις αγορές σας, δωρίζουμε 1€ για κάθε Reed Diffuser Set Ho Ho Ho και 0,5€ για κάθε Body butter Ho Ho Ho 200ml. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά γι’ αυτό; Και όμως. Μπορείτε! Αναζητήστε τα προϊόντα που φέρουν την ειδική σήμανση «είσαι το αστ3ρι μου», χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα και ελάτε να προσφέρουμε μαζί ό,τι έχει ανάγκη η ψυχή των παιδιών αυτών για να παλέψουν για τη ζωή τους!

Η χορηγεία μας στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού:

Race For The Cure Greece 2022

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στο προαύλιο του Ζαππείου, πραγματοποιήθηκε μια μοναδική γιορτή γεμάτη χαρά και πολλή συγκίνηση. Μετά από 2 χρόνια, survivors, δρομείς και περιπατητές μπήκαν στη γραμμή εκκίνησης με έναν σκοπό: έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο του μαστού.

Η χαρά μας που συμμετείχαμε, ήταν απερίγραπτη. Ήμασταν όλοι εκεί, με συγγενείς και φίλους της Aloe Colors, για να στηρίξουμε το έργο που με τόση πίστη και αφοσίωση υπηρετεί το Άλμα Ζωής Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Και του χρόνου, ενωμένοι, πιο πολλοί, πιο δυνατοί.

We Fight Against Breast Cancer