Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης, Γενικοί Όροι και Πολιτική Απορρήτου
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από την ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους, οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Η επιχείρηση με την επωνυμία “ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ” (αναφερόμενη στο παρόν κείμενο ως “ALOE PLUS COLORS” ή “Aloe+Colors” ή “ALOEPLUS” ή “εμείς” ή “μας” ή “δικό μας” ή “δική μας” ή “η επιχείρηση” ή “εμάς”), η οποία διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.aloeplus.gr είναι μια επίσημα εγγεγραμμένη επιχείρηση στην Ελλάδα με ΑΦΜ 801343229, στη ΔΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την «ALOEPLUS» για απορία, σχόλια, παράπονα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να καλείτε στο +30.2107650550 μεταξύ 10:00-17:00 όπως επίσης και να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aloeplus.gr.
Οι αναγραφόμενοι όροι χρήσης, μαζί με οτιδήποτε αναπαράγεται και αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας, συνθέτουν τη σύμβαση μεταξύ της επιχείρησης και των αγοραστών.
Οποιαδήποτε αναφορά από οποιονδήποτε τρίτο πωλητή δεν αναιρεί τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας. Οι παρόντες όροι χρήσης αλλάζουν κατά καιρούς και γι’ αυτό τον λόγο είναι υποχρέωση των αγοραστών να ενημερώνονται κάθε φορά πριν προβούν σε αγορά. Αν δε συμφωνείτε με καμία αλλαγή στους όρους χρήσης, θα πρέπει άμεσα η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, να σταματήσει. Η παραγγελία σας δε θα επηρεαστεί από τυχόν αλλαγές στους όρους χρήσης που έγιναν κατόπιν αυτής, εκτός και αν νόμος υποχρεώνει το αντίθετο.
Αυτή η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη για προσωπική χρήση. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η χρήση της για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό. Οι περιηγητές στη σελίδα μας, είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τη χρήση της και για όλες τις δραστηριότητές σας μέσα σε αυτή.
Αν παραβείτε τους όρους χρήσης, η επιχείρησή μας, διατηρεί το δικαίωμα να σας απαγορέψει την πρόσβαση προσωρινά ή μόνιμα.

 1. Εγγραφή στην ιστοσελίδα μας.
  Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας δεν είναι υποχρεωτική, ωστόσο, είναι απαραίτητη αν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές της. Κατά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα τρέχοντα, πλήρη και αληθή στοιχεία σας. Ο κωδικός του λογαριασμού που θα καταχωρήσετε, θα πρέπει να είναι μοναδικός και μυστικός. Αν αντιληφθείτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@aloeplus.gr ή στο τηλέφωνο +306983283553
  Με τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη μπορείτε να έχετε πλήρες ιστορικό των αγορών σας, να ολοκληρώνετε εύκολα τις αγορές σας – εφόσον τα στοιχεία για την αποστολή των ειδών σας είναι ήδη αποθηκευμένα καθώς και να προσθέτετε στη λίστα “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ”, είδη που σας αρέσουν και επιθυμείτε να αγοράσετε στο μέλλον.
  Σε κάθε σελίδα πάνω δεξιά, υπάρχει η επιλογή “ΣΥΝΔΕΣΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ”. Πατώντας επάνω στη συγκεκριμένη επιλογή, κάνετε εγγραφή (ή σύνδεση αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης) στην ιστοσελίδα μας καταχωρώντας τα προσωπικά σας στοιχεία και έναν κωδικό, τουλάχιστον 7 χαρακτήρων και δημιουργείτε το προφίλ σας. Από εκεί και πέρα, απολαμβάνετε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δυνατότητες όπως η αγορά προϊόντων, η λίστα επιθυμιών (Wishlist), το καλάθι των αγορών σας κ.α. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το κρίνετε αναγκαίο ώστε να διεκπεραιωθεί ορθά η παραγγελία σας , μπορείτε να μεταβάλλετε τα καταχωρημένα προσωπικά σας στοιχεία.
 2. Για την αγορά σας από την ιστοσελίδα μας

Πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας στην ιστοσελίδα μας θα σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες όπως το αληθινό όνομά σας, διευθύνσεις (χρέωσης και αποστολής), το τηλέφωνό σας (κινητό), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και άλλα στοιχεία σύμφωνα με τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων. Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας από την επιχείρησή μας, δεσμεύεστε ότι οι λεπτομέρειες χρέωσης που καταχωρήσατε είναι έγκυρες και σωστές και ότι η πληρωμή θα εκτελεστεί άρτια, όταν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας.
Αν είστε κάτω των 18 ετών (ανήλικη/ος), παρακαλούμε μη δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη στην ιστοσελίδα μας και μην προβείτε στην καταχώρηση οποιαδήποτε πληροφορίας. Στην περίπτωση εξαπάτησης της επιχείρησης από άτομα κάτω των 18 ετών, η επιχείρηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της απέναντι στον κηδεμόνα ή τον ασκούντα τη γονική μέριμνα του ανηλίκου. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρηση δε θα δεχτεί καμία συναλλαγή από άτομα κάτω των 18 ετών.

 1. Παραγγελία, Αποστολές και Αγορά
  Η παραγγελία σας μπορεί να ολοκληρωθεί, μόνο όταν βρεθείτε στη σελίδα του καλαθιού. Στο καλάθι βλέπετε αναλυτικά το σύνολο των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και την τιμή τους. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο από τα προϊόντα απλά πατώντας στην επιλογή “ΑΦΑΙΡΕΣΗ” ή να αυξομειώσετε τις ποσότητες με τα σχετικά βελάκια. Στην περίπτωση που έχετε κωδικό κουπονιού, τον πληκτρολογείτε στο σχετικό πλαίσιο και πατάτε “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ”. Με την καταχώρηση της διεύθυνσης αποστολής των προϊόντων, εμφανίζεται αυτόματα και το κόστος αποστολής. Πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, έχετε πλήρη γνώση του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας. Η συνεργαζόμενες εταιρίες αποστολών είναι οι ACS, SPEEDEX και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και το κόστος αποστολής, διαμορφώνεται ως εξής :
  Ελλάδα
  -ACS: 2,80€
  -Speedex: 2,50€
 • Γενική Ταχυδρομική: 2,10€
  Αξία Αντικαταβολής: 1,40€
  Σημείωση: προς το παρόν, δεν πραγματοποιούμε αποστολές εκτός Ελλάδας. Επίσης, δε διαθέτουμε την επιλογή για αγορές με αντικαταβολή. Εφόσον συμφωνείτε, επιλέγετε “ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ” και μεταφέρεστε στην επόμενη σελίδα όπου ολοκληρώνεται η αγορά σας.
  Στη συνέχεια, επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής. Σας δίνονται οι παρακάτω δυνατότητες:
  – ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της σελίδας της EVERY PAY S.A. όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας)
  – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR4601721930005193099656361 Δικαιούχος : Θεοφάνης Τσιμπέρης και ΣΙΑ ΕΕ
  – PayPal (θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal)

Με την ολοκλήρωση της αγοράς σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail στο οποίο θα αναφέρονται οι λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Η επιχείρηση, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς σε περίπτωση που:

– δεν εγκριθεί η πληρωμή για οποιονδήποτε λόγο
– δεν είστε απόλυτα σύμφωνοι με τους παρόντες όρους χρήσης.
– δεν είναι εφικτή η παράδοση των προϊόντων στη διεύθυνση αποστολής που έχετε καταχωρήσει.
Σε περίπτωση που θέλετε εσείς να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δύο (2) ωρών από την καταχώρησή της, μέσω τηλεφώνου στο +306983283553 ή μέσω e-mail στο orders@aloeplus.gr και θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα σας επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα ή στον λογαριασμό σας.
Σε περίπτωση που επαναλάβετε ακύρωση της παραγγελίας σας, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον.

 1. Πολιτική τιμών.
  Η επιχείρηση εδρεύει στην Ελλάδα και ως εκ τούτου, όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ και για τα προϊόντα που αγοράζετε από εμάς θα χρεωθείτε σε Ευρώ. Αν η κάρτα ή ο λογαριασμός που διαθέτετε δεν έχει χρηματικό ποσό σε Ευρώ, το τελικό ποσό χρέωσης (όπως αυτό διαμορφώνεται από το άθροισμα της τιμής του προϊόντος ή των προϊόντων συν τα επιπλέον κόστη αποστολής ή/και άλλα έξοδα) θα υπολογιστεί με την ισοτιμία συναλλάγματος της ημέρας που χρεώθηκε η κάρτα ή ο λογαριασμός σας. Επιπλέον, αν πραγματοποιείτε αγορά από χώρα εκτός Ευρώ, υπάρχει πιθανότητα να δείτε διαφορές, που προκύπτουν από συναλλαγματική ισοτιμία, στο ποσό χρέωσης. Η επιχείρηση, διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς περαιτέρω ενημέρωση. Όλες οι τιμές, υπόκεινται σε ΦΠΑ 24%, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στις τιμές λιανικής που αναγράφονται στα προϊόντα μας.
 2. Ασφάλεια και παράδοση.
  Η επιχείρηση ασφαλίζει κάθε αγορασμένο προϊόν από τη στιγμή της αγοράς του μέχρι να το παραλάβετε. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η παράδοση παραγγελίας και διαπιστωθεί ότι είναι λάθος του μεταφορέα, η επιχείρηση δύναται να παραδώσει την παραγγελία εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. Όλα τα προϊόντα της ALOEPLUS συσκευάζονται σε ειδική συσκευασία προστασίας με σκοπό να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που παραλάβετε παραγγελία μεαλλοιωμένη συσκευασία, η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη αλλοίωσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστωθεί η αλλοίωση και να αντικατασταθεί η παραγγελία σας. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για παραδόσεις που δεν πραγματοποιούνται για λόγους ανωτέρας βίας.
  Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που καταχωρήσατε και είναι δική σας ευθύνη η καταχώρηση των σωστών στοιχείων αποστολής. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία. Αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε μας επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή η εταιρία courier ή το ταχυδρομείο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της επαναποστολής.
 3. Δικαίωμα Υπαναχώρησης – Πολιτική αλλαγών –Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Δικαιούστε να προβείτε σε υπαναχώρηση της αγοράς σας μέσα σε διάστημα 14 ημερών από τη μέρα που θα παραλάβετε τα προϊόντα σας, χωρίς καμία υποχρέωση να δώσετε εξήγηση. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας από την παρούσα σύμβαση, oφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας αυτή, πριν λήξει η ως άνω 14ήμερη προθεσμία. Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα προϊόντα, στην άριστη κατάσταση που τα παρέλαβε. Βασική προϋπόθεση για την ισχύ της υπαναχώρησης, είναι τα επιστρεφόμενα προϊόντα, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία (κουτί κλπ.) και χωρίς την παραμικρή αλλοίωση είτε στα προϊόντα είτε στα υλικά συσκευασίας και φυσικά με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας. Μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ και να το συμπεριλάβετε στο δέμα προς επιστροφή ή να μας το αποστείλετε συμπληρωμένο στο email μας orders@aloeplus.gr. Η επίδειξη του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο), είναι απαραίτητη για την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος. Εάν υπαναχωρήσετε από την σύμβαση πώλησης, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. Η επιστροφή χρημάτων σε εσάς θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν της αγοράς σας. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν υπάρχει αμοιβαία συμφωνία για κάτι άλλο. Στην περίπτωση που προκύψουν επιπλέον κόστη για τη μέθοδο επιστροφής που επιλέξει ο πελάτης, τότε αυτά επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο. Καθώς εσείς επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος επιστροφής των προϊόντων, είναι στη διακριτική σας ευχέρεια και ευθύνη να επιλέξετε τον τρόπο επιστροφής και παράδοσης των προϊόντων στην εταιρεία. Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω όρων, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτή την υπαναχώρηση.

Αλλαγές-Επιστροφές
Η επιχείρηση, σας παρέχει τη δυνατότητα να αλλάξετε κάποιο προϊόν με κάποιο άλλο μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Και σε αυτή την περίπτωση το προϊό πρέπει να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται στην αρχική του, άθικτη και αναλλοίωτη συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας αυτής. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία της παραγγελίας σας και να την στείλετε με e-mail στο orders@aloeplus.gr . Σε περίπτωση που δεν έχετε τη φόρμα επιστροφής, μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.
Μπορείτε να προβείτε σε αλλαγή προϊόντος επειδή λάβατε λανθασμένο ή/και ελαττωματικό προϊόν ή απλά επειδή το επιθυμείτε.
Εφόσον είναι επιθυμία σας και πληρούνται οι ανωτέρω όροι και αφού πρώτα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα λάβετε με e-mail ένα κουπόνι με την αξία του προϊόντος, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας, μέσα σε χρονικό διάστημα ενός (1) έτους. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής της νέας αγοράς, επιβαρύνουν τον πελάτη.
Στην περίπτωση που παραλάβατε λανθασμένο προϊόν και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, θα σας αποστείλουμε το αρχικό προϊόν της παραγγελίας σας – το δυνατόν συντομότερα- εφόσον πρώτα λάβουμε το λανθασμένο προϊόν για το οποίο πρέπει να πληρούνται οι ανωτέρω όροι.
Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής και της νέας παραγγελίας και της επιστροφής, επιβαρύνουν εμάς.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε ελεύθερα να επικοινωνείτε μαζί μας τις ώρες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, στο τηλέφωνο +306983283553 ή και στο e-mail orders@aloeplus.gr.

 1. Πνευματική ιδιοκτησία
  Οτιδήποτε εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα μας, όπως τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα λογότυπα, τα σχέδια των κοσμημάτων, τα HTML ακόμη και οι κωδικοί, είναι μέρος πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας “ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ” και προστατεύεται σύμφωνα με το Ν.2121/1993 «περί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων» με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναπαραγωγή και αναδιανομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης ή και ο αγοραστής, των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτής της ιστοσελίδας. Επίσης η επιχείρηση, δεν εγγυάται ότι, κάθε σχετιζόμενος με αυτόν διαδικτυακός τόπος ή οι διακομιστές και εξυπηρετητές (servers), μέσω των οποίων τίθενται στη διάθεση του χρήστη / αγοραστή, οι υπηρεσίες της επιχείρησης, δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλο κακόβουλο λογισμικό και άλλα επιζήμια συστατικά. Σε κάθε περίπτωση, συστήνουμε σε όλους του επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να διαθέτουν εγκατεστημένο, αναβαθμισμένο λογισμικό προστασίας.
 2. Προστασία των προσωπικών δεδομένων
  H επιχείρησή μας σεβόμενη την σημασία που έχει η ορθή συλλογή, διατήρηση, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της καθώς και των επισκεπτών/ χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος, δηλώνει ρητά ότι τηρεί όλα τα εχέγγυα ασφαλούς διαχείρισης και προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σε συμμόρφωση των όσων ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό υπ’ αρ. 2016/679, όπως αυτός ενσωματώθηκε στο εθνικό μας δίκαιο και ισχύει σήμερα.
  Για όλες τις παρεχόμενες από την επιχείρησή μας υπηρεσίες, Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων, είναι η επιχείρηση “ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ”. Τα προσωπικά σας δεδομένα, χρησιμοποιούνται για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, αλλά και για την πρόληψη και εντοπισμό κακόβουλων και αξιόποινων ενεργειών. Τα προσωπικά σας στοιχεία, συλλέγονται για την ορθότητα των συναλλαγών σας μαζί μας, για την προσωποποιημένη εξυπηρέτησή σας και για στατιστικούς λόγους που μας βοηθούν να αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μας χρησιμεύει στην μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά και στην ενημέρωσή σας για όλα τα νέα της ALOEPLUS.
  Σε κάθε περίπτωση δεν απορρέει από εσάς ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ γνωστοποίησής σας προς εμάς, των προσωπικών σας δεδομένων και θα σεβαστούμε αυτή σας την επιλογή. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν το κάνετε, υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή και να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή καταναλωτική εμπειρία από την εταιρία μας.
  Η επιχείρησή μας δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο προς οποιονδήποτε τρίτο, τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών.
  Είναι όμως δυνατόν να μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα, για τα οποία, εσείς μας έχετε δώσει ρητά με την συγκατάθεσή σας, με τις παρακάτω κατηγορίες συνεργαζομένων με την ALOEPLUS εταιρειών-επιχειρήσεων, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Εταιρείες που συμβάλλουν στην ορθή και ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και για την ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας, όπως εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων & ψηφιακών εφαρμογών, καθώς και εταιρείες ταχυμεταφορών (courier services). Εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών διαφημιστικού και προωθητικού χαρακτήρα. Με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας, δικαιούμαστε να σας αποστέλλουμε, μηνύματα προωθητικού / διαφημιστικού περιεχομένου, είτε με προσωπικό μήνυμα (sms) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email). Σκοπός μας είναι να ενημερώνεστε για τα νέα της επιχείρησής μας, αλλά και για καινούρια προϊόντα και προσφορές.
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε προωθητικά/διαφημιστικά μηνύματα από την ALOEPLUS: μπορείτε να πατήσετε πάνω στον σύνδεσμο “Διαγραφή” (unsubscribe) ο οποίος θα βρίσκεται σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) που θα λαμβάνετε από την επιχείρησή μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@aloeplus.gr και να μας δηλώσετε αυτή σας την επιθυμία. Εμείς θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σταματήσουμε την αποστολή προωθητικών/διαφημιστικών μηνυμάτων.
Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται στην επιχείρησή μας, για όσο χρονικό διάστημα κρατάτε ενεργό τον λογαριασμό σας ή για όσο κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο ώστε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Ωστόσο, αν για λόγους συμμόρφωσης, υποχρεώσεων και απαιτήσεων που απορρέουν από τον νόμο, αλλά και για επίλυση διαφορών, πρόληψη και εντοπισμό αξιόποινων πράξεων, κριθεί απαραίτητο, τότε η επιχείρηση δικαιούται να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ακόμη και αν έχετε προβεί σε απενεργοποίηση του λογαριασμού σας ή δε χρειάζεται να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
Έχετε μια σειρά δικαιωμάτων πάνω στα, γνωστοποιημένα στην επιχείρησή μας από εσάς, προσωπικά σας δεδομένα. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποτεδήποτε θελήσετε, να τα μεταβάλετε, να ρωτήσετε για το πώς αυτά συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από εμάς και τέλος να ζητήσετε τη διαγραφή τους από τη βάση δεδομένων μας. Για οποιαδήποτε μεταβολή ή/και διαγραφή, δεν έχετε παρά να μας ενημερώστε εγγράφως με επιστολή σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@aloeplus.gr .
Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα ως άνω αναφερόμενα δικαιώματά σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό είτε για την ικανοποίησή του, είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του.
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και εφόσον έχετε έρθει σε επικοινωνία με εμάς, αλλά δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε επαρκώς τους προβληματισμούς σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Ιστοσελίδα: www.dpa.gr
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, ΤΚ 11523, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30210 6475600
Fax: +30210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: complaints@dpa.gr

 1. Πολιτική Cookies
  Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τη φιλική προς το χρήστη πλοήγηση και τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας. Χρειαζόμαστε τα cookies για την αναγνώριση και εξουσιοδότηση σας, μετά την επιτυχή εγγραφή σας στην προστατευόμενη περιοχή καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας. Ωστόσο, τα cookies χρησιμεύουν επίσης για να παρακολουθούν τις προτιμήσεις των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Αυτό μας βοηθά να προσαρμόσουμε καλύτερα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας στις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε τις προσφορές μας προς εσάς. Τα cookies δεν μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε τους χρήστες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies ανά πάσα στιγμή στις ρυθμίσεις του συστήματος του browser σας καθώς και να διαγράψετε τα ήδη υπάρχοντα cookies. Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν τις προσφορές μας χωρίς να έχουν ενεργοποιήσει τα cookies. Εάν έχετε επιλέξει να μην δέχεστε cookies ωστόσο, μπορεί να μην είστε σε θέση να επωφεληθείτε από τα πλήρη χαρακτηριστικά του site μας.
  Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτούς τους τύπους cookies στη συσκευή σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα στο μέλλον. Αν θέλετε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, ανατρέξτε στη περιοχή υποστήριξης και βοήθειας στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο διαδίκτυο για οδηγίες σχετικά με το πώς να εντοπίσετε το αρχείο ή τον κατάλογο που αποθηκεύει cookies. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι διαγράφοντας τα cookies μας ή απενεργοποιώντας μελλοντικά cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές ή λειτουργίες του site μας.
 2. Εφαρμοστέο δίκαιο – Δικαιοδοσία – Επίλυση διαφορών
  Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας μαζί με τις υπόλοιπες πολιτικές και διαδικασίες πληρωμής των προϊόντων μέσω αυτής, διέπονται και ερμηνεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, τον Ν,2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και την οδηγία 2002/58/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, όπως αυτή τροποποιήθηκε από την ΟΔΗΓΙΑ2009/136/ΕΚ.
  Για την επίλυση οποιαδήποτε διαφοράς που πηγάζει από τη συμβατική σχέση μεταξύ της εταιρείας ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ και του Πελάτη, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.
  Για την εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς, ο Πελάτης μπορεί να απευθύνεται στους αρμόδιους φορείς εξωδικαστικής διευθέτησης καταναλωτικών διαφορών, π.χ.
  -στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Πλ. Κάνιγγος, 10181, Αθήνα, eee.efpolis.gr, τηλ.: 1520, φαξ: 210 3843549)
  -στον Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας 144, 11471, Αθήνα, τηλ.: 210 6460734, φαξ: 210 6460414)
  -στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών (άρθρο 11 του ν.2251/1994) που εδρεύουν στους κατά τόπους Δήμους της χωράς.
  Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ , η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία «Alternative Dispute Resolution» στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με την αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο https://webgate.ec.europa.eu/ord/main/?event=main.home.show για την εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς. Ο Πελάτης μπορεί να επικοινωνεί με τον πιστοποιημένο, για τον σκοπό, Φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), Λ. Αλεξάνδρας 144, 11471, Αθήνα, τηλ.: 2106460284 & 2106460784, info@eccgreece.gr προκειμένου να καθοδηγηθεί καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής και διεκπεραίωσης της καταγγελίας του. Tέλος, η προστασία που επιφυλάσσουν οι διατάξεις του νόμου περί συμβάσεων συναπτομένων από απόσταση, όπως και οι παρόντες όροι, υπογραμμίζεται, ότι εφαρμόζεται στις συναλλαγές μόνο με φυσικά πρόσωπα, τα οποία συναλλάσσονται για λόγους, που δεν εμπίπτουν στην εμπορική, βιοτεχνική, επιχειρηματική ή ελευθέρια επαγγελματική τους δραστηριότητα.